Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt dina egna tankar flöda


Den nya demokratin

En demokrati, säger ni

Ett land där alla ska kunna känna sig fri

Ett land där alla får säga allt

Där folket bestämmer vad som kommer ske

Men varför kan ni inte se?

Att vi är bättre än de?

Vi blev tvungna att tycka så

När vi bara stod och såg på,

Då skrevs pappret på

Och vi lämnades att tro

Att världen skulle bli bättre så!




Övriga genrer av Johnny Rizzla
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-24 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Rizzla

Senast publicerade
En annan
Den nya demokratin
* Se alla