Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan

En annan var som han
Den där katten som aldrig levde upp till sitt namn

Men en annan utan namn
Skulle behöva leva upp denna
Skam som lämnats av hans faders namn
En annan man utan lycka, lämnad ensam för faror och stycka
men det är väll så man blir med en fader på flaska och piller brevid




Fri vers av Johnny Rizzla
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-24 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Rizzla

Senast publicerade
En annan
Den nya demokratin
* Se alla