Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Men det var våra synder han bar..våra sjukdomar, dem lade han på sig".


GUDS GENERELLA MEDICIN, BOTEMEDEL!

för jordens alla folk, för själens obotliga

sjukdom och kroppens alla

sjukdomar:


Jesu kors, där bar Han alla

våra synder och alla

våra sjukdomar:


till förlåtelse för våra synder,

till läkedom för våra

kroppar!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-25 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld