Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URLEDSTJÄRNOR

De kom aldrig längre än till ledstjärnor
Därifrån fanns inga vägar vidare
Inte ens en tillstymmelse till stig
En enorm öken av riktmärken
Ett hav av symboler
Vars enda egentliga syfte var att ena de ovissa och blända från insikten om det evinnerligt oklara
Riktmärken blev deras undergång
Allt till följd av en innerlig rädsla för intigheten
Som skulle kunna ha blivit deras odödlighet




Övriga genrer av Andy Samuelsson
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-25 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andy Samuelsson
Andy Samuelsson