Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins kraft


stormen härjar och blockerar tillvaron

regnet fylls med tvivlets tårar

vågorna pendlar mellan ebb och flod 

likt den ambivalentas kamp till klarhet

i takt med soluppgången 

börjar vindarna sjunga

poetiska stycken

och hjärtat börjar bygga

nya kamrar

allt för att vi ska hitta in igen




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 585 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2014-10-25 20:25



Bookmark and Share


  Järnkatten
Ja, poesin leder oss fram och ur mörka tunnlar..fint gestaltat!
2017-05-20

  M:tin
Du skriver väldigt bra!!!!!!!
2017-05-10

  Quasimodo
Känslor och poesin är många gånger en storm tillsammans, någonstans i stormens öga kanske hittar in igen! Gillar!
2016-05-23

  mike irow
fyndig---älskvärd!!!!1
TYCKEROM!
2016-03-15

  Valter Örn VIP
Fastnade särskilt för de två sista raderna i dikten och då tänker jag:
så fint att vi kan få nya insikter som leder oss på vår livsväg, som ju ofta kantas av svårigheter ....
2016-01-22

  Lars Hedlin
Ja mycket bra i insikt och i känsla!
2015-10-27

  Ingrid Trolle
Helt rätt har du.
Det finns mycket kraft
i poesi. Här visar du
det så tydligt och bra
med din fina text.
Fler borde ägna tid
åt att läsa poesi även om
de själva inte kan skriva.
2015-10-11

    ej medlem längre
Intensivt och snyggt poesiblänk. Applåd.
2015-08-13

  Connie
Mycket bra!
2014-12-16

  ULJO
Briljant skaldat
2014-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-11-21

  Minkki VIP
fin slutrad :)
2014-11-01

  Lars Hedlin
Så bra och fint beskrivit!
2014-10-26

  M M Mannheim VIP
Ja poesin har kraft. Ofta tänker jag att poesins kraft skulle mera tas tillvara av allmänheten och politiker. I poesin finns mycket sanning och lösningar för mänskligheten. Och då inte bara hos de erkända poeterna utan mycket mera här på poeter.se.
2014-10-25

    Mirm
Miss M
Fin text
2014-10-25

  Fjäderpennan
Vackert, innehållsrikt, talande.....
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M