Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast \"hon\" duger åt mitt hjärta

Vet inte var du är eller hur du ser ut, trots att jag mött dig så många gånger. Men jag vet att jag älskar dig mer än livet, trots att jag svikit dig så många år nu. Hoppas nu bara att jag inte drogade bort din kärlek till mig.
Vill ha dig i mitt hjärta så jag nån gång får möta livet på livets villkor.

Ja mitt hjärta blöder som fan släppte ju in ett svin där, men har snart tagit hans liv så du skall snart få flytta in där.

Skulle ha gjort som du sa direkt när jag dog 4år sen nu men visste inte då vem du var. Men börjar nu förstå att det du lät mig se verkligen är sant.
Love you my angel/ robban




Övriga genrer av Robert Abrahamsson
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-04-04 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Abrahamsson