Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bästa tiden i mitt liv 42dagar

För fyra år sen låg jag i en säng på ett behandlingshem, för drogerna höll på att ta mitt liv. Kunde inte somna visste jag behövde så mycket mer hjälp än dom kunde erbjuda mig, var beredd att pröva allt ville ju inte dö var bara 28 år då med två barn 4 o 6 år gamla. Så jag knäppte mina händer och bad Gud att ge mig ett tecken om han fanns. Låg o tittade ett tag men häönde ingenting förutom att jag somnade med en känsla av att inte vara så förbannat ensam längre.
Tecknet kom först dan efter mådde bättre en jag nånsin gjort. Kunde tala om allt jag gömt för mig själv o andra utan att skämmas.

Sen kom natten igen så jag chansade igen fast lite annorlunda denna gång. Tog med mig 5 värmeljus och tog en promenad ner till sjön, satte mig på en bänk o tände mina ljus. Mediterade en kvart har aldrig förr kunnat stänga av mina tankar på det sättet, sen bad jag i en kvart, inte om att få något utan tackade för det jag hade tex möjligheten att kunna dricka ett glas vatten när jag var törstig, för det kunde jag inte när jnag drogade. För så här var det : Kände mig törstig så jag gick ut i köket för att hämta vatten, väl i köket så undrade jag varför jag gått dit, hade helt enkelt glömt. Skulle jag nu nån gång komma ihåg vattnet så när jag kommit tillbaks till vardagsrummet o ställde det på bordet för att sätta mig i soffan så tog det oftast några dagar innan jag såg glaset igen o då var jag jätte törstig. Hade helt enkelt en massa att tacka för helt plötsligt. sen mediterade jag i en kvart till, innan jag avslutade med orden vi får pratya mer imorgon om det är din vilja med mig ske din vilja inte min. det var då det hände hade inte hört ett ljud på 45 min plötsligt skrek vartenda djur i området rös i hela kroppen, gick hem o sov gott.

så här fortsatte mina nätter i 43 dar o dom första 10 nätterna jag satt där hände det mycket märkliga saker. Det maffigaste var när en röst sa till mig titta upp till höger nu roberty så skall du få se nå´t vackert . Jag vände blicken upp mot höger, fick jag se nå´t ? Såg en rund eld som vandrade över himlen bakom den sprutade det stjärnor tusentals elden blev mindre o mindre tills den helt försvann tog ungefär 20sek. Allt jag fick fram var tack Gud sen sprang jag skrattande tillbaks till sängen.


Skall berätta resten inom snar framtid...




Övriga genrer av Robert Abrahamsson
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-04-06 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Abrahamsson