Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "När han kommer, som är sanningens Ande, skall han låta världen veta sanningen, i fråga om synd, rättfärdighet och dom".


SVENSK KRISTENHETS SOCKERSUG

HERRENS ORD FINNS I LANDET!

Men Guds folk vill

inte ha det: det

är för bittert.


De vill ha örongodis;

men Gud sänder inget

sådant.


Han sänder SANNINGEN

om "synd, rättfärdighet

och dom",


och den vill inte

Guds folk

höra.


De vill ha barnmat: örongodis,

öronkittel, i stället.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-26 05:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den överskriften satt mitt i prick...
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld