Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOSEF BLEV ILLA BEHANDLAD

av sina bröder, därför

att Gud talat till

honom.


Den Gud som känner

gårdagen, dagen

som är, och

alla dagar

framåt,


hade gett Josef ritningarna

om morgondagen:


vad som skulle komma

att ske, och det

retade hans

bröder.


Fast det gällde

även dem och

allt deras


egna

husfolk!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 49 gånger
Publicerad 2014-10-26 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld