Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtom

Det finns dagar som
jag önskar att du vänt dej om
och ropat- kära, kära kom
vi vrider klockan tillbaka
och sjunger vår egen sång
om lycka som varar en evighet lång

Det fanns dagar som
när du vände dej om
gick jag ändå vägen tvärtom





Fri vers av nutte imo
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-26 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nutte imo

Mina favoriter
Vara som du är