Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

I mörkret lever ännu demonerna
river, sliter och skriker,
Skrämmer
trasar sönder hoppet

du har ingen plats här
du är ingen
du är fel
du är noll

Understundom
letar sej ljuset ner till tvivlets boning
Då darrar demonerna,
skälver till
och lägger sej i dvala




Fri vers av nutte imo
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-27 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nutte imo

Mina favoriter
Vara som du är