Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOKEN OFREDSTIDER, STORA TUNA KYRKA OCH P. HULTQVIST

EN HÄNDELSE SOM SER UT SOM EN TANKE

Vår nya

försvarsminister

heter Peter Hultqvist

och är från Stora

Tuna, vars kyrka

är på boken

OFREDSTIDER:s

omslag:


en tillfällighet

eller en tanke,

om det är det

senare, vems

i så fall?


Kan det vara "för en

tid som denna" som

Peter blivit det

han är?


Landets högsta ledare

på försvarsområdet.

--------------


Boken OFREDSTIDER - som kom ut i december 1991 - kan

läsas utan kostnad på webbadress: harmoni.be






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger
Publicerad 2014-10-26 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har läst den. Tack!
2014-10-28

    Sven-Erik Sköld
Det gläder mig, det är därför Gud sänt den! "De som då tog emot hans ord.." S-E
2014-10-28

  Kerstin VIP
Tack för det, den boken vill jag läsa i dessa ofredstider.
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld