Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsekvens eller sanning?


fundering27okt

Om godis och choklad
kallas sötsaker,
borde väl chips och jordnötter
kallas saltsaker...?




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-27 13:50



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Jaaa!
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP