Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag vill att där jag är, skall också ni vara"


JAG VET INTTE HUR DET ÄR I HIMLEN

men jag vet att JESUS

är där, som gett

Sitt liv för

mig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 94 gånger
Publicerad 2014-10-27 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld