Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlagd

En bitter eftersmak
Efter ännu en tablett
Jag målar bort mina känslor

Tårar på landstingets lakan
Och på golvet i korridoren
Sitter jag
Vilse

Man kan inte springa
Ifrån det som bor under huden
Och att hugga mot dem
Gör mig illa

Ansiktet svider
Strupen brinner
Och tårarna faller
På landstingets lakan




Fri vers av Ritzu
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-29 16:14



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Mkt berörande

2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ritzu
Ritzu