Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i trasigheten

Så djupt som jag har längtat,
i nattens dag. I ett mörker
av förträngda stunder,
som kommer tillbaks.

I livets skola. Upplever
ångesten starkt. Den tystnad
som låter, säger alltid farväl.

Att möta det som dagen är.
Känslorna och tankarna.
Vara, att vara och vandrande.

I landets stad. Landskap har.
Dem som i detta föds.
Behandlar denna
världens frågor.

Lyssnar på livet utanför
och tårarnas fall till mark.
Dem visar var man gått.
Vägen, vägar.

Avstånd. Planering. Bit för bit.
Det är hit och dit. Kanske en plats
framöver? En illusion? En dag
att somna. En dag att vakna.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-29 18:32



Bookmark and Share


    99knivesinside
Den tystnad som låter, säger alltid farväl. SÅ BRA.
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP