Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD KOMMER TILL OSS I EN MÄNNISKAS GESTALT!

för att komma till tals

med oss, för att

rädda oss.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-31 08:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte en tredjedel av Gudomen alltså, utan GUD (1 Tim 3:16 - Folkbibeln och KJV)
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld