Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en drömmare

jag är vilse i mitt sinne
mitt eget jäkla huvud är mitt fängelse
jag tror inte att det finns en nyckel
inte ens ett nyckelhål
eller en dörr
bara kaos
utan ände
och du vill fortfarande inte 
kalla mig galen


bara en drömmare
eller kanske en poet

 

 

© Oktober 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-31 10:39



Bookmark and Share


  Drömfångare
Underbart :)
2014-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket fin poet, min vän!
2014-10-31

  stig wikman
EN POET
Naturligtvis .
Av stora mått dessutom .

KRAM Å APPLÅD.
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP