Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dörr.

en dörr i en vägg
en ingång till en annan värld
kanske en morgondag
en morgondag utan skuld
utan skuld och död
och kanske en chans
en chans för hämnd
och främst
kanske
en tid för förändring

 

© Oktober 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-31 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP