Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första mötet.

När jag tog din hand i min för första gången visste jag att jag hade hittat hem.
Du var den rätte för mig. Jag kunde känna det, på det sätt du tog tag i min hand och formellt sa ditt namn. Naturligtvis var det något med dina ögon också. De var som små diamanter glittrandes i solen och jag visste, där och då, att jag aldrig skulle kunna låta dig gå. Inte ut ur rummet, inte ut ur mitt liv - speciellt inte om jag hade något att säga till  om saken.

 

 

© Oktober 2014




Fri vers (Prosapoesi) av Celticgirl VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-31 11:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet; om det oförglömliga mötet ...
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP