Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du betydelsefulla


Du blåste liv i min sparlåga
Lättade på min livsplåga

Du satte plåster på mina skavsår
Jag hoppas att du kvarstår

Kärlek är mer än vad jag hoppats av livet
Jag tar den aldrig för given

Din kärlek vill jag förtjäna
Få ha dig nära

Var rädd om dig älskling, utan dig är livet kallt
Du är mitt allt

Du har tagit mig med storm
Min kärlek är enorm




Bunden vers (Rim) av solanu
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-31 12:55



Bookmark and Share


  novemberly
härlig dikt! kul med rim också :)
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

solanu
solanu