Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Alla har vi vår stig att vandra
Olika falla ödets lotter
Eller slumpens nyckfullhet

Har vi tur blir vi älskade
Av någon av dem vi tillhör
En vars arvsanlag vi delar

Har vi ännu mer tur
Blir vi älskade av någon
Utomstående

Som blir inomstående

Av någon som inte måste
Av någon som bara vill

Av någon som väljer dig
Av fri vilja

Var då tacksam
Och förtjäna det
Varje dag

Men glöm inte
Att det ska vara på bådas villkor




Fri vers (Fri form) av solanu
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solanu
solanu