Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Kärlek är som havet
På avstånd: längtan.
Nära, så vackert
I och du kvävs




Fri vers av kappen
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kappen

Senast publicerade
Havet
förnekelse
Riktig
* Se alla