Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skrevs för nio dagar sedan. En del texter får ligga till sig i bara några dagar, andra i några månader eller år. Det är bara att ha tålamod med dem och behålla sitt lugn. En dag kommer deras tur.


Något litet om lugn




Jag tröttnar aldrig
på mina handikapp,
Ety de tjänar

till att hålla
mig vaken, alert.
Det är litet

som med regn.
Även om regnet
kan tyckas hindra

en från att
vilja gå ut
i vädret, det

ändå kan kännas
skönt och tryggt
inomhus. Skapa inre

tacksamhet och då
en hör smattret
mot rutorna, det

skänker envar lugn
och även en
som härlig frid.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-12 04:26



Bookmark and Share


  Änglaögon
Tänkvärt vackert.
2014-11-16

  Gunwale VIP
Se hur hela texten går i vågor/ trots att alla rader har tre ord! (känd melodi)
2014-11-12

  Nanna X
ligger nåt i det. den vise tar dan som den kommer, som den är ämnad att bli.
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP