Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner ni igen er?


Snart är det jul

Alla ska ut och gå, fundera ut vad andra ska få.
Snön den yr och det blåser kallt,
snart kommer väl snömaskinerna med salt.
Hela tiden virrar tankarna runt. Jag tror inte det här är sunt.
Vad ska jag köpa åt min vän?
Människor trängs, de måste leta vad de ska ha.
De måste hitta de bästa, för det räcker inte med bra.
Hittar inget, trots att gått igenom affärer, in och ut.
Hoppas att julen snart ska ta slut.
December har inte ens börjat än.




Fri vers av MewMew
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-04 16:08



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Träffande text om kommande julstress
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

MewMew