Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farande ut på djupare vatten

Ge upptäckandet sin tid.
Välja sig en hamn.

Forska.

Tyda världen längre ner på gatan.
Få kunskap i livets land.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-04 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP