Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR INGEN MÄNNISKA UTAN BARA EN LITEN LORT



Du rymde från din vän
Du rymde från din kvinna
Du rymde från din familj
Du rymde till ett annat land.

När ska du förstå att det inte går
att rymma från sig själv?




Fri vers av keisha
Läst 155 gånger
Publicerad 2014-11-04 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

keisha