Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDEN SAMLAR GUDS FÖRSKINGRADE FÅR

Kring en och samma

källa: JESUS

Kristus


och till att höra Hans,

Herdens,

röst


och följa Hans

ledning!






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-05 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld