Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kostar nästan ingenting


Utan löften låter
jag dig vara i mig
- en sista gång

(Du-får-inte-kyssa-mig-på-munnen)

Ett omänskligt begär
efter tillfredsställelse

(Ta-min-kropp-den-är-allt-jag-har-att-ge)

Måste jag duscha bort
din smuts från mitt hjärta

(Det-luktar-hora-lång-väg)




Fri vers av P.J
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-04-05 09:01



Bookmark and Share


  Llyn
helt klockren! =D
2006-05-19

  Angel Of Sin
Känner igen mig. Bra skrivet!
2006-04-21

  Jennie
.

Jag Älskar ditt sätt att uttrycka dig, och jag blir glad att läsa det du skriver (förstå mig rätt) och du tar upp spridda ämnen, men som på ett eller annat vis kopplas ihop med varann..i slutänden....Du berör mig och denna dikt var ordentligt bra...lägger som favorit.


Kram Jennie

.
2006-04-05

  C Cobain
För mej beskriver, kort och koncist språkligt,
om systemet som tar plats i din kropp och rädslan för
avsked som är en så allmän känsla vi sällan
erkänner
2006-04-05

  Queen_of_Rain
brutalt täcker du alla sinnen med en växlande rytm och smärtsamt tema
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J