Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fjortonårig tjejsare sa en dag 'Jag har inga fördomar'. Vilket ju kunde ha känts helt okej, om en verkligen hade kunnat tänka sig att tro på det. Men eftersom de flesta av oss skjuter först och frågar sen...


I Indien kremeras de döda levande



Fördomar, vad är det?

Att skjuta först och fråga sen!

På gatorna i amerikanska städer härjar gängen och våldet, knarket och misströstandet.
Medan i Panama det är katterna som härskar och ger gatorna sin charm.
Sverige är ett land att visserligen bo och leva i, men kunde svensken flytta utomlands skulle det bli så.

Norge är det land där de vilka bor där ofta nog är födda där, men handlar och semestrar gör de av någon märklig anledning i Sverige.

Vad är det för fel på Mexiko, Spanien och Thailand, dit svenskjävlarna beger sig på sina semestrar då de klarat av att resa med Hurtigrutten?

Det franska språket är det mest sensuella av alla språk. I Frankrike talar alla bara franska och där bor det bara människor som är genuint franska.

I Danmark är alla danskar och alla talar danska, och fick de bestämma själva skulle de aldrig lämna Danmark för andra länder.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-11 12:56



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
du har rätt: helt fördomsfritt!
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP