Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag bara skulle dö

Om jag skulle dö imorgon
Känner jag mig ganska nöjd med mitt liv
Jag har haft stöttande föräldrar
Världens bästa kompisar
Tak över huvudet
Och jag har fått skratta så jag gråtit

Det enda jag hade önskat
Om jag dog imorgon
Är att jag skulle bli älskad på riktigt
Fått höra hur fantastisk jag är
Att någon skulle vilja vara med mig i hela sitt korta liv
Att få uppleva den äkta kärleken av en man

Den enda kärlek jag har upplevt är
Att han träffade en annan
Att han inte varit kär i mig på ett halvår
Att han inte var riktigt frisk utan en idiot

Om jag skulle dö imorgon
Så har jag levt ett värdigt liv
Där jag varit snäll
Där jag haft stöttande föräldrar
Omgivit mig bland världens bästa kompisar
Haft tak över huvudet
Och jag har fått göra det viktigaste
Skrattat så jag gråtit




Fri vers av Emma Broberg
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-08 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Broberg
Emma Broberg