Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är att slå mig själv med känslorna

Steg. Steg. Steg. Bördor att bära. På fälten
i sakernas natur. Orsaker bakom här?
De olika världarna är. De väljer sina vänner.

Tvivel kommer i ens väg. Det känns för fel
för att vara rätt. På vågorna i stunderna.
I stunderna av verkligheterna. En tung dag
bland dagar som är liknande. Söker frågor
och söker svar.

I dagen man jagar tiden fortare och fortare.
Kretslopp i landet. Behöver bröd för hungern!
Vilset värre när man går sönder. Kaos lever!

Tårar av liv. Salt i sår. Med minnena kommer
gårdagen igen. Alla skulder. Att ödelägga det
som ödeläggas ska. Konsekvenserna som blir?

Allt som är omkring. Känslor genom rop.
Stela rörelser i livet. Stapplande steg i livet.
Att övervinna sitt komplexa berg. Det kostar
att dansa i skuggornas boningar.

Tron eller vetenskapen. Med formler. De olika
talen. Varje uträkning. Livets vara. Där man
ännu inte varit. Handlingar under himmelen.

Måste be mina känslor om lov. Strävsamt svårt
att nå sina mål. Vakuum med bakgrundsmusik!
Skuldernas beskaffenheter: Fasaden rämnar.
Vilja att vara. Klara av att vara. Välja att vara.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-09 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP