Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOLGATA, TELEFONKIOSKEN MED DIREKTLINJEN TILL HIMLEN!

Där JESUS genom Sin seger över Ormen, Satan

och Ondskan, banade "en ny och levande

väg" till Himlen, till Fadershuset: ring

Honom därifrån, med alla Dina

önskemål och böner, om

Hans hjälpt, Hans

läkedom

t.e.x.


Därför har Gud

UPPRÄTTAT

den!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld