Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattiga





Vi är fattiga igen
men min ungdom
är betald
sen min bror
slog mig på sidan
av ansiktet
jag försökte sälja
för att köpa en vän
men mitt blod
är inte värt en spänn




Fri vers av Harry Harakka
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande rader ...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Harry Harakka
Harry Harakka