Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag har kommit för att de skall ha liv, och liv i överflöd".


DU ÄR BJUDEN TILL BORDS! VEM DU ÄN ÄR

till Golgata matbord, med

läkande och frälsande

rätter!


Ät Dig mätt och drick Dig

otörstig, det blir ändå

över, till jordens

alla folk!


JESUS har betalat notan med

Sitt liv - Sitt blod - när

Han dog på

korset.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld