Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Kvinnans säd (JESUS) skall krossa Ormens (Satans) huvud".


JESU KORS ÄR OBESEGRAT!

och den segern är Din,

Din eviga tillgång,

broder och

syster!

--

JESU KORS

Det finns ett kors

som all världens

synd förlåter!


som rymmer

Fadershjärtats hela,

fulla kärleksflod!


som låter sonen,

dottern komma

åter,


om brottet än är

ont förtal och

mord.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-11 20:54



Bookmark and Share


  Oscar E Quinn
Bla bla bla! ZZZZZZzzzzzzz...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld