Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Dårarna säger i sina hjärta: Det finns ingen Gud" Men Honom kommer vi alla få träffa också de som föraktat Hans rådslut!


PÅ DEN HÄR SIDAN GRAVEN

finns förgängliga

som hånar

Gud


Det är uttryck för

en ovanligt

stor


Dårskap.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld