Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "De som då tog emot honom, gav han makt att bli Guds barn".


JESU GLOBALA SEGER!

Det finns inte en enda plats eller en enda MÄNNISKA

på hela jorden, som inte omfattas av Jesu

SEGERVERK på Golgata kors!


Men den Gåvan, Frälsningens

och Läkedomens

GÅVA,


från Gud,


får betydelse först

när den tas

emot.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-12 09:27



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Du måste inte läsa. Mvh/S-E
2014-11-12

    Lars Gullberg




Gud vilket tjat
2014-11-12

  Oscar E Quinn
Bla bla bla! ZZZzzzzzzz....
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld