Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna killen

Omgiven av vänner saknar jag en vän
Någon som kan tvinga de verkliga orden ur mig
För jag tiger hellre talar när sanningen kommer på tal

Någon som förstår desperationen i alla mina skratt och leenden
Men jag har gett upp hoppet

Jag är för alltid reducerad till den sköna killen




Fri vers (Fri form) av Intetsägande
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-12 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Intetsägande
Intetsägande