Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva nu i nu

Arbeta hårt.
Riva sina stora,
svåra murar.
I områdens
platser.

Dimman tät omkring
i omgivningarna.
Sträva ändå
efter att hitta rätt.

Dagar föds
i ens värld.
I denna verkligheten.
Att vakna upp
i sina egna dagar.

Hitta det livet
som ger mer.
Pröva på.
Fördjupa sig.
Där man är,
står och går.

Framöver.
Framåt.
Värd
sin verklighet.
Värd sitt liv.
Utanpå
och inne i.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-12 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP