Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU KORS

Kors, Du dårfullt enkla, som kan

mig Himlen skänka:


som ger mitt hjärta ro,

i enkel barnatro.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-13 03:41



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Satan har också sina tjänare! och en del av dem, skriver här. Och det är bättre att de skriver här, än där man inte kommer åt att svara dem. S-E
2014-11-13

    Lars Gullberg




Men ärkeängeln sparkade han ned från himlen det svinet

Bara de goda och sällsamma de släpps in i pärleporten

en liten skara av godtyckligt välanpassade Bibeldyrkare

fy för den nedre
2014-11-13

    Sven-Erik Sköld
Du MÅSTE inte läsa, och i Helvetet är det tyst om Honom. Mvh/S-E
2014-11-13

  Oscar E Quinn
Herre gud vilket tjat om Jesus..
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld