Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan växer

Dina läppar rör sig
I soffan bredvid mig
Som en stilla vind
Så nära min kind

Känslan av välbehag vänder snabbt
Solen lyser men jag ser knappt

Ditt vackra tal försvinner ut
En stark känsla blir akut
Jag ser konturer av en sky
Jag måste bort, jag måste fly

Tankarna rusar som aldrig förr
Jag minnas knappt att du öppnade min dörr

Existensen står plötsligt på spel
Jag känner hur hela jag blir stel

Att röra sig känns för tufft
Jag får knappt någon luft

Jag måste ut men sitter kvar
Och funderar på hur lång tid jag har

Men min hand i din du tar
På en färd mot bättre dar




Fri vers (Fri form) av Nattsvart
Läst 636 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-13 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsvart
Nattsvart