Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt själen få svara!

Var kommer du ifrån
mitt barn?
Vad var det som formade
dig en gång?

Var kommer du ifrån
mitt barn?
Vilken färg gav då ditt
hjärta sång?

Vart är du på väg
mitt barn?
Vart vill du gå
av ditt hjärtas kraft?

Vart är du på väg
mitt barn?
Vilket mål vilken skatt
vill du få fatt?

Vad hindrar dig mitt barn,
att bli det du
är ämnad att vara?

Vad hindrar dig
mitt barn,
att låta själen
få svara!?
Carin Munther








Fri vers (Prosapoesi) av Carin
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin