Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INTE PUTIN SOM STARTAR KRIG MOT SVERIGE

det gör vi själva, med vår Krigsförklaring

mot våra egna, ofödda barn

i moderlivet.


Deras oskyldiga blod är orsaken till

det som kommer över vårt land

i form av främmande härar:


fientliga trupper.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-13 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld