Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUORVADAMMEN BRISTER!

OM Ordets tjänare,

i det här landet,

ÖPPNAR sina MUNNAR

och GÖR vad Gud kallat

dem till: förkunnar

Guds Ord, om SYND,

RÄTTFÄRDIGHET och

DOM som - enligt

JESUS - är Guds Andes

KÄNNEMÄRKEN.


Blir resultatet

av det - bildlikt - som

om Suorvadammen

brister och Satan och

alla hans gärningar

formligen SPOLADES

BORT! som när

LJUSET DRIVER BORT

mörkret!


Men än TIGER

förkunnarna och

mörkret råder därför

i vårt land. De som

har fått ljuset,

ställer inte fram det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-14 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld