Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i min trädgård i regnet för en stund sen


Höstens sista ros?

fast knopparna ger löfte

om något mera




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-11-14 13:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Ahhh!
Till våren kommer flera
njutningar
stora applåder!
2014-11-19

  Ola Rydberg
bra snygg vändning
2014-11-17

  ResenärGenomLivet
Underbar, hoppfull haiku...
2014-11-16

  anits VIP
En så fin haiku, som ger löfte om att det blir vår igen!
2014-11-15

  Lars Hedlin
Mycket vackert! ;)
2014-11-15

  Monika A Mirsch VIP
midsommardoften sprider din haiku in i november
2014-11-15

  ULJO
Tjusigt uttryck
2014-11-14

    ej medlem längre
Vacker haiku tillika bild!
2014-11-14

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-11-14

    Birgersdotter VIP
Vackert löfte..fint
2014-11-14

    Dan Myrbeck
Fin!
2014-11-14

  Anya VIP
Men vilken söt en... Så fin! Och knopparna ger löfte....absolut!
2014-11-14

  Chawa VIP
Tänkvärd smäcker haiku till din vackra ros! Så sant - livskraften tar aldrig slut..!
2014-11-14

  Bo Himmelsbåge
Knopparna ger löfte om en framtid i Kärlekens tecken... oberoende av vad som sker nu i höstens mörka dimma...!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP