Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAINFELDT OCH BORG LÄMNAR ETT SKYDDSLÖST SVERIGE

bakom sig, samtidigt som

de också lämnar en

abortlag efter

sig


som drar Guds dom

över landet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-14 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld