Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vänlig hälsning

Var jag en smutsig älskare?
Var jag sot under naglarna?
Var jag en börda mer än en dygd?
All min välvilja, all min självuppoffring blev
I strävan mot tyngdlösheten
Mer vikt än mänsklighetens kollektiva misslyckande
Du försvann ur min säng och förvandlades till ett vykort




Fri vers (Fri form) av prinsen av poyais
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-14 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinsen av poyais