Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödemarkens barn

jag är ödemarkens barn
jag samlar stenar
bygger högar av dessa stenar

jag är ödemarkens barn
jag drar min hand bland småstenar och sand
blåser på stoftet

jag är ödemarkens barn
jag är ledare för ett fiktivt folk
som gör fiktiva handlingar

jag vet allt som går att veta här
jag vet inte om
skogen bortom horisonten




Fri vers av Maxwell Cale
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-14 20:37



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Gillar skrivan om tvivlan och älskan.
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maxwell Cale
Maxwell Cale