Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din 90-säng

Din 90-säng
Men det är mil emellan oss
Din nakna hud
Men min kropp fryser ändå

Jag antar att du märkte
Att våra kroppar var i otakt
Att mina händer skakade
och mina fingrar fumlade
Jag kände inget när du kysste mig

Jag antar att du märkte
mina tankar, på annat håll
"Vad är det?"
Jag säger inget
Säger inget till nån




Fri vers av regndroppad
Läst 151 gånger
Publicerad 2014-11-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regndroppad
regndroppad